Bij een priester(s)feest

Bij een eerder feest (foto archief Theodoor)

Er was dus weer een reunie. Ik kon er helaas niet bij zijn.

De familieleden (en wel uitsluitend familieleden) konden intekenen op het gescande fotoarchief van Theodoor (per omgaande, kosteloos) en op een boek over de brieven van Opa aan Frans (voorintekening).

Opa had een heel mooi duidelijk handschrift. Het boek is zo gemaakt, dat het geschikt is voor onze kleinkinderen als die volwassen zijn: door druk in kleur is het uitstekend leesbaar, veel beter nog dan de drukproef in zwart-wit die op de reunie ter inzage lag. De brieven zijn dan ook niet uitgetikt, maar wel toegelicht waar het onbegrijpelijk wordt door Achterhoekse termen, boerentermen, of termen uit het Rijke Roomse Leven.

Afhankelijk van de oplage wordt de prijs vanaf ca. € 20 (grote oplaag, prijspeil 1921) tot wellicht naar schatting ca.  €35 voor enkele exemplaren. Bestel dus niet één boek voor de kleinkinderen, maar voor elk kleinkind een boek!

Op 1 juli zal ik de balans opmaken en de oplaag vaststellen. Dan vraag ik een bindende prijs op bij de drukker.  Ondertussen werk ik het ontwerp af, en stuur het naar de drukker. De boeken zullen zeer ruim voor Sinterklaas rondgestuurd worden.

Hoe het werkt: stuur me een mailtje op het opgegeven adres, of registreer je op deze site, waarna je in het Gebruikersmenu aan de rechterkant kunt kiezen voor "Een bericht sturen" .  Dan kun je hier ook wat verder rondneuzen.

Bestel ook gezamenlijk met andere familieleden met kleinkinderen: Dat scheelt in de verzendkosten.

Afrekenen doen we t.z.t. via een Betaalverzoek, ook wel Tikkie genaamd